Spectifity community joinen?

Wil je lid worden van onze Community? dat kan je hoeft je alleen maar te registeren.

Registeren

Spectifity CSGO Tournament

Discussie in 'Nieuws' gestart door kaana, 23 mrt 2018.

By kaana on 23 mrt 2018 om 08:47
 1. kaana

  kaana Administrator
  Medewerker

  Lid geworden:
  9 mei 2017
  Berichten:
  6
  Leuk Bevonden:
  4
  Beste CSGO spelers,

  Spectifity organiseert een CSGO Tournament. Iedereen kan zich aanmelden voor dit tournament. Echter kan je alleen meedoen als je een team van 5 mensen hebt. Het wordt een 5vs5 competitive wedstrijden. Maak een team en doe mee!!!!! Voor de winnaar van dit tournament zal er een prijs zijn wat dat wordt blijft nog een verrassing.

  Team aanmelden


  Je kan je team aanmelden doormiddel van dit formulier in te vullen: https://goo.gl/forms/6dyvumBrMqdCpAYe2. Aanmelden kan nog steeds maart daarna zal het aanmeldformulier sluiten dus wees op tijd! Het team kiest ook een teamleider. De teamleider wordt ons aanspreekpunt daarnaast is hij/zij verantwoordelijk dat het team op tijd komt opdagen voor de wedstrijden. Mocht het team wat willen wijzigen dan kan dat via de teamleider.

  Wie speelt wanneer

  De wedstrijdschema wordt pas bekend gemaakt nadat de inschrijvingen zijn gesloten. De link van het schema zal je in #announcements vinden dus hou dat channel goed in de gaten.

  Bij vragen of onduidelijkheden kan je mailen naar [email protected] of mij een privĂ© bericht sturen via discord.

  Team Spectifity

  Update: CSGO Tournament uitgesteld tot onbepaalde tijd, jullie kunnen nog aanmelden. Wanneer er genoeg teams hebben aangemeld dan wordt er een nieuwe dag geprikt.
   
  #1 kaana, 23 mrt 2018
  Laatst bewerkt: 29 mrt 2018

Commentaren

discussion_in_x_started_door_y_date_z